Nabídky práce v evropském graduantském programu společnosti Tenneco

Čeká na Vás svět možností. Ukaž Svůj Potenciál!

Graduantský program společnosti Tenneco je dvouletý rozvojový program, který nabízí výzvy v podobě práce a čerpání zkušeností i v jiných závodech  společnosti po celém světě. V rámci této pozice budete pracovat na různých projektech, které Vám pomůžou ve Vašem profesním růstu. Vaši mentoři Vám budou pomáhat v jednotlivých fázích programu a Vaši zkušenější kolegové Vám budou nápomocni ve Vašem intenzivním osobním rozvoji.

Různé příležitosti

Tento rotační program, pod záštitou vedení společnosti, Vám dodá zkušenosti z reálné praxe. Naše podniky ve střední a východní Evropě v rámci tohoto programu nabízejí řadu možností, jak získat profesní dovednosti a zkušenosti v oblastech:

Inženýrství

Nákup

Výroba & Logistika

Výzkum & Vývoj

Lidské zdroje

Důvody, proč se stát členem našeho týmu

Buďte zodpovědní za svoji kariéru a přijměte příležitosti k osobnímu růstu v tomto dvouletém rotačním programu.
Přijměte výzvu komplexnosti Vaší role tím, že se stanete součástí mezinárodního týmu, který pracuje v multi-kulturním prostředí.
Získejte praxi s pomocí zkušeného pracovníka, přiděleného po celou dobu programu, a mentorů přidělených pro jednotlivé části.
Udělejte změnu ve svém životě díky příležitosti pracovat v rozmanitých obchodních skupinách naší společnosti v různých zemích střední a východní Evropy. V každé části programu (rotaci), která trvá 6 nebo 8 měsíců, jste zodpovědní za projekt, který může mít interní a externí dopad.

Získejte informace od účastníků předchozích rotačních programů

Prohlížet pracovní místa v této kategorii

 

If you need assistance accessing our site, contact us at 1-800-843-4169 ext 9985 (k dispozici pouze v USA) or email careers@tenneco.com.

Dostupnost AAP – žádosti zasílejte na adresu careers@tenneco.com.

Pokud jste osoba se zdravotním postižením a chcete požádat o přiměřené úpravy v rámci výběrového řízení, kontaktujte nás prosím na careers@tenneco.com.

Zaměstnavatel vyznávající hodnoty rovných příležitostí. Všichni kvalifikovaní uchazeči budou při přijímání do zaměstnání posuzováni bez ohledu na rasu, barvu pleti, náboženství, pohlaví, sexuální orientaci, genderovou identitu, národnost nebo status chráněného veterána a nebudou diskriminováni na základě zdravotního postižení.

Upozorňujeme na podezřelé náborové textové zprávy a e-maily s fiktivními e-mailovými adresami společnosti Tenneco a potenciálně podvodné nabídky práce na jiných webových stránkách. Objevily se podvody, které se pokoušejí získat peníze za žádosti o zaměstnání anebo shromažďují důvěrné informace. Společnost Tenneco nepožaduje peníze za žádosti o zaměstnání. Pokud se obáváte, že nabídka zaměstnání u společnosti Tenneco může být podvod, ověřte si tuto skutečnost vyhledáním pracovní nabídky na naší kariérní stránce nebo pošlete e-mail a nahlaste incident pomocí kontaktního formuláře v části „Kontakt“ (Contact) na stránkách Tenneco.com. Děkujeme Vám.