Nabídky práce v divizi Pokročilé technologie odpružení

Jako motor růstu společnosti Tenneco nabízí AST vynikající kariérní příležitosti!

Divize pokročilých technologií odpružení (AST) společnosti Tenneco má předpoklady stát se klíčovou hnací silou budoucího růstu a inovací společnosti, což je dobrá zpráva nejen pro stávající členy týmu AST, ale i pro ty, kteří v jiných oblastech společnosti Tenneco hledají novou zajímavou kariérní dráhu.

Společnost AST se významně podílí na poskytování špičkových řešení odpružení mnoha světově uznávaným automobilovým. Inženýři a další členové týmu AST, kteří mají bohaté kořeny v motorsportu, spolupracují s předními týmy v motocyklových závodech i v soutěžích Formule 1 a NASCAR. Společnost má jasný cíl stát se celosvětově nejlepší volbou pro pokročilá řešení odpružení v kategorii dvoukolých i čtyřkolých motorových vozidel prostřednictvím uznávaných značek a portfolia Monroe Intelligent Suspension a Öhlins.

Prohlížet pracovní místa v této kategorii

 

If you need assistance accessing our site, contact us at 1-800-843-4169 ext 9985 (k dispozici pouze v USA) or email careers@tenneco.com.

Dostupnost AAP – žádosti zasílejte na adresu careers@tenneco.com.

Pokud jste osoba se zdravotním postižením a chcete požádat o přiměřené úpravy v rámci výběrového řízení, kontaktujte nás prosím na careers@tenneco.com.

Zaměstnavatel vyznávající hodnoty rovných příležitostí. Všichni kvalifikovaní uchazeči budou při přijímání do zaměstnání posuzováni bez ohledu na rasu, barvu pleti, náboženství, pohlaví, sexuální orientaci, genderovou identitu, národnost nebo status chráněného veterána a nebudou diskriminováni na základě zdravotního postižení.

Upozorňujeme na podezřelé náborové textové zprávy a e-maily s fiktivními e-mailovými adresami společnosti Tenneco a potenciálně podvodné nabídky práce na jiných webových stránkách. Objevily se podvody, které se pokoušejí získat peníze za žádosti o zaměstnání anebo shromažďují důvěrné informace. Společnost Tenneco nepožaduje peníze za žádosti o zaměstnání. Pokud se obáváte, že nabídka zaměstnání u společnosti Tenneco může být podvod, ověřte si tuto skutečnost vyhledáním pracovní nabídky na naší kariérní stránce nebo pošlete e-mail a nahlaste incident pomocí kontaktního formuláře v části „Kontakt“ (Contact) na stránkách Tenneco.com. Děkujeme Vám.